Fii Moș Crăciun de Crăciun! – 2020

Fii Moș Crăciun de Crăciun!Campania a ajuns la final. Au fost acoperite costurile pentru 100 de pachete care vor fi distribuite la familiile din judetul nostru. Multumim tuturor celor care au ajutat. Vom reveni cu imagini de la distribuirea cadourilor.


Adu bucuria Crăciunului
în sufletele și casele copiilor nevoiași
din județul Mehedinți!

Donează!

RO81RNCB0179112200990001

Informații: Pr. Cătălin Țăruș, Tel. 0769057197

Peste 100 de copii identificați de Asociația Anastasia in județul Mehedinți care au nevoie de alimente de bază pentru masa de Crăciun și doar 20 de zile până la marea sărbătoare.

 Adu bucuria în casele și sufletele copiilor nevoiași din județul Mehedinți.

Campaniei de ajutorare s-au alăturat: Episcopia Severinului si Strehaiei și Hipermarketul Cora Drobeta.

Cum poti ajuta?

1.Intră pe www.asociatiaanastasia.ro/fii-mos-craciun-de-craciun

 Alegeți o familie din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un mesaj privat cu CODUL din dreptul familiei, iar noi vă trecem în dreptul celui ales. Dacă nu aveți posibilitatea să intrați online, pentru lămuriri, contactați preotul din parohia dumneavoastra, sau persoana de contact din partea asociației, Cătălin Țăruș, la nr. de telefon 0769057197.

2. Cu cît puteți contribui?  Coșul cu alimentele de bază pentru fiecare dintre familii se ridică la suma de 250 de lei. Dacă nu puteți contribui cu această sumă, nu este nici o problemă. Poti ajuta cu cât iți permite tolba, sau te poti asocia cu încă cineva pentru a deveni Moș Crăciun pentru una din familiile greu încercate.

3. Dorința noastră este să ajutăm toate familiile din lista pusă la dispoziție pe site.

4. Noi, și Cora Drobeta, venim cu desaga plină cu de toate.


Parteneri media:

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options